Agencija celovitih digitalnih storitev.

Strankam nudimo širok spekter digitalnih trženjskih storitev:

Celovite spletne storitve

Skrb za spletno stran morajo vedno prevzeti strokovnjaki z izkušnjami. Mi za vas spreminjamo vsebino in postavitev spletne strani, obdelujemo fotografije, pripravljamo učinkovite pristajalne strani, prilagajamo meta podatke, ustvarjamo in upravljamo spletne oglase, … skrbimo za vašo spletno identiteto.

Mobilne/responsive spletne strani

Responsive spletna stran danes ustvari učinkovito uporabniško izkušnjo (UX) na vseh vrstah naprav – mobilni telefon, tablični računalnik ter namizni računalnik. Zaradi dobre uporabniške izkušnje bodo obiskovalci hitreje našli informacije zaradi katerih bodo postali vaše stranke.

Družbeni in spletni marketing

Imeti spletno stran ali spletno trgovino je le ena stran kovanca. Vašo spletno stran morate tudi promovirati, če je možno na več načinov. A niso vsi primerni za vsakogar. Najpogostejši načini pa so spletno in mobilno oglaševanje ter interakcija s strankami na družabnih medijih.

0

Zadovoljnih strank

0

Zaključenih spletnih projektov

0

Opravljenih zahtevkov za spremembe

0

Ogledov spletnih strani v preteklem mesecu

Menite, da vam lahko izkušnje strokovnjakov koristijo pri izvedbi in vzdrževanju spletne strani?

Celovit pristop k spletnim storitvam

Z našim celovitim pristopom vsak spletni projekt vključuje:

Registracija domen/spletno gostovanje

Za vas poskrbimo za osnovne stvari kot so registracija domen, DNS strežniki ter spletno gostovanje – za vse poskrbimo na zanesljivih strežnikih v oblaku.

Strategija, uporabniška izkušnja

Za vsako stranko znamo pripraviti osnovno ali poglobljeno strategijo spletnega nastopa, svetovati o uporabniški izkušnji, dizajnu in spletni promociji.

Responsive dizajn

V 2023 bi morala biti vsaka spletna stran prilagojena za sodobne mobilne naprave kar učinkovito dosegamo s prilagodljivim, responsive dizajnom.

Dizajn za vsakogar

Odvisno od vaših želja in finančnih okvirov lahko spletno stran ustvarimo iz predlog ali popolnoma po meri, ko sodelujemo z izkušenimi spletnimi oblikovalci.

Posodabljanje vsebine

Vsebine spletne strani lahko spreminjate sami s pomočjo našega sistema za upravljanje z vsebino ali vse spremembe zaupate nam.

Zanesljiva podpora

Po e-mailu ali telefonu. V povprečju spremembe vsebine opravimo v manj kot 24 urah, obsežnejše prilagoditve pa v manj kot 72 urah.

SEO/Družabna omrežja

Osnovna SEO optimizacija, povezave z družabnimi omrežji (Facebook, Twitter, LinkedIn, …) in Google Analytics so del vsake spletne strani.

Nadgradnje/Dodatne storitve

Rabite spletno oglaševanje (Google Ads, Facebook,...), funkcionalnost spletne strani po meri, popolna prenova spletne strani. Brez težav. Pokličite!

Vam je všeč kar vidite? Postanite naša stranka in izkoristite izkušnje ter cenovno učinkovitost.

Celovite storitve